Ingredients:
- 2,5 plàtans madurs.
- 250g de farina (50g farina d’arròs, 50g de farina de Teff i 150g de farina de blat)
- 1 culleradeta de bicarbonat sòdic
- 1 culleradeta de llevadura química (Royal)
- 2 ous
- 50g de sucre
- 50g de dàtils sense os
- 120g d’oli d’oliva
- 1 culledada de cacau pur en pols
- Xips de xocolata
- Un puny de nous pelades.
Elaboració
- Preescalfem el forn a 180ºC.
- Piquem els dàtils amb una picadora (Nosaltres utilitzem la Mycook per a fer aquesta funció).
- En un bol barregem l’oli amb el sucre i els dàtils picats.
- Xafem els plàtans pelats amb una forquilla fins a obtenir una pasta i els barregem amb la resta.
- Afegim els 2 ous i seguim barrejant.
- Afegim la farina, el bicarbonat, la llevadura i el cacau en pols i barrregem fins a obtener una massa homogènia.
- Afegim xips de xocolata i les nous (la quantitat que vulguem) i ho barregem amb una cullera.
- Ho coloquem en un motlle pel forn prèviament untat amb oli i acabem de decorar amb xips de xocolata i nous. Deixem al forn a 180ºC durant 45-50 minuts.
- Desmotllem un cop s’hagi refredat.

BON PROFIT!!!