Banana Bread

Ingredients:

  • 2,5 plàtans madurs.
  • 250g de farina (50g farina d’arròs, 50g de farina de Teff i 150g de farina de blat)
  • 1 culleradeta de bicarbonat sòdic
  • 1 culleradeta de llevadura química (Royal)
  • 2 ous 
  • 50g de sucre 
  • 50g de dàtils sense os
  • 120g d’oli d’oliva
  • 1 culledada de cacau pur en pols
  • Xips de xocolata
  • Un puny de nous pelades.

Elaboració

  1. Preescalfem el forn a 180ºC.
  2. Piquem els dàtils amb una picadora (Nosaltres utilitzem la Mycook per a fer  aquesta funció).
  3. En un bol barregem l’oli amb el sucre i els dàtils picats.
  4. Xafem els plàtans pelats amb una forquilla fins a obtenir una pasta i els barregem amb la resta.
  5. Afegim els 2 ous i seguim barrejant.
  6. Afegim la farina, el bicarbonat, la llevadura i el cacau en pols i barrregem fins a obtener una massa homogènia.
  7. Afegim xips de xocolata i les nous (la quantitat que vulguem) i ho barregem amb una cullera.
  8. Ho coloquem en un motlle pel forn prèviament untat amb oli i acabem de decorar amb xips de xocolata i nous. Deixem al forn a 180ºC durant 45-50 minuts.
  9. Desmotllem un cop s’hagi refredat.

BON PROFIT!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Create your website with WordPress.com
Per començar
A %d bloguers els agrada això: