FALAFEL:
Ingredients:
- 200g cigrons
- ¼ ceba picada
- ½ all picat
- Julivert
- ½ cullerada de comí
- 1 cullerada de farina
- 1 cullerada d’aigua
- Pebre i sal
Salsa Tahini:
- 4 cullerades tahini
- Suc de mitja llimona
- 1 cullerada d’oli
- 1 cullerada d’aigua freda
- ½ all
Preparació:
- Precalentar el forn a 200ºC
- Piquem la ceba, l’all i el julivert i ho barregem amb els cigrons prèviament xafats.
- Fem boles i les arrebossem amb farina.
- Les col·loquem al forn durant 20’ a 200ºC, donar la volta als 10’.
DAHL LLENTIES
Ingredients:
- Arròs com acompanyant.
- 125g de llenties.
- ½ ceba
- 1 all picat
- 1 cullerada de curry
- ½ cullerada de comí.
- 110g tomàquet triturat
- 1 pastanaga picada
- 1 carabassó picat
- 400 ml d’aigua
- 100ml de llet d’ametlles
- Oli de coco
- Suc de mitja llimona
- Oli i sal
Preparació:
- Potxem la ceba i l’all 2’.
- Afegim sal, comí i curry.
- Afegim tomàquet.
- Afegim llenties i verdures picades.
- Afegim aigua, llet i una cullerada d’oli de coco fins a ebullició.
- Deixar a foc lent 20’.
- Afegir suc de llimona al final.
- Servim amb arròs.
PA NAAN:
Ingredients:
- 150g farina
- 1 iogurt natural
- 1 cullerada “Royal”
- ½ cullerada de sal
Preparació:
- Afegir-ho tot a un bol i barrejar-ho tot. Ho amassem.
- En una superfieice plana posem farina i dividim la massa en 4 boles. Les estirem amb un rodet amb un gruix de 3mm.
- Escalfem una paella sense oli i li afegim la massa fins que es dori i surtin bombolles. La girem i repetim.
- Es pot servir posant-hi oli, all picat i julivert.
LASSI MANGO
Ingredients:
- 2 iogurts naturals
- 1 pot de iogurt ple de llet d’arròs.
- 1 mango picat.
- Canyella.
Preparació:
- Triturar el mango.
- Barrejar-ho tot.
- Un cop al got, espolvoregem canyella al gust.
