Design a site like this with WordPress.com
Per començar

Truita de patates

Ingredients:

  • 4 o 5 ous
  • 1 ceba
  • 3 o 4 patates
  • Oli d’oliva
  • Sal

Preparació:

  1. Netegem i pelem les patates.
  2. Les tallem a quadradets.
  3. Escalfem l’oli en una paella (posem un dit d’oli, que ens tapi tot el fons de la paella).
  4. Aboquem les patates i ho deixem a foc suau.
  5. Passats 15′ hi aboquem la ceba, prèviament tallada ben petita. Cuinem un total de 30-40′.
  1. Mentre es cou la ceba i la patata, batem els ous en un recipient a part i hi afegim un polsim de sal.
  2. Separem la patata i la ceba de la resta d’oli i ho aboquem al recipient amb els ous batuts. Ho barregem tot.
  3. Escalfem la paella on cuinarem la truita i hi aboquem un raig d’oli. (Podem utilitzar l’oli utilitzat per fregir la ceba i la patata).
  4. Aboquem la barreja a la paella un cop ben calenta a foc suau. Un cop fet per un costat, girem la truita amb l’ajuda d’un plat. Esperem que es fassi per l’altre costat.
  5. Ja podem degustar d’una bona truita de patates!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: