Ingredients:
- 4 o 5 ous
- 1 ceba
- 3 o 4 patates
- Oli d’oliva
- Sal
Preparació:
- Netegem i pelem les patates.
- Les tallem a quadradets.
- Escalfem l’oli en una paella (posem un dit d’oli, que ens tapi tot el fons de la paella).
- Aboquem les patates i ho deixem a foc suau.
- Passats 15′ hi aboquem la ceba, prèviament tallada ben petita. Cuinem un total de 30-40′.
- Mentre es cou la ceba i la patata, batem els ous en un recipient a part i hi afegim un polsim de sal.
- Separem la patata i la ceba de la resta d’oli i ho aboquem al recipient amb els ous batuts. Ho barregem tot.
- Escalfem la paella on cuinarem la truita i hi aboquem un raig d’oli. (Podem utilitzar l’oli utilitzat per fregir la ceba i la patata).
- Aboquem la barreja a la paella un cop ben calenta a foc suau. Un cop fet per un costat, girem la truita amb l’ajuda d’un plat. Esperem que es fassi per l’altre costat.
- Ja podem degustar d’una bona truita de patates!
