Red Velvet

Ingredients per base pastís:

  • 120 ml oli d’oliva suau
  • 2 ous
  • 250g de farina
  • 20g de “sirope de agave”
  • 225 llet descremada o vegetal
  • 1 culleradeta de bicarbonat sòdic
  • 1 cullerada de cacau en pols
  • 1 culleradeta de llevadura química (Royal)
  • 5g de suc de llimona
  • 4 cullerades de suc de remolatxa natural.

Consell: Al utilitzar suc de remolatxa natural no s’obté un color vermell tan intens com amb colorant artificial, per tant si voleu un vermell més intens, podeu utilitzar colorant artificial.

Ingredients pel frosting:

  • 500g de formatge philadelphia
  • 50ml de “sirope de agave”

Elaboració:

  1. Preescalfar el forn a 180ºC.
  2. Preparar la buttermilk: Barregem la llet amb el suc de llimona i deixem reposar 10 min (La textura es converteix coma llet tallada). Removem amb una cullera.
  3. En un bol barregem: farina, cacau, bicarbonat i llevadura.
  4. Barregem buttermilk amb el suc de remolatxa.
  5. Batem els ous i els afegim a la buttermilk. També afegim l’oli i el “sirope de agave” i ho barregem fins a obtenir una massa uniforme.
  6. Fornegem a 165ºC durant 50 min. (ULL: Si sobrepassem el temps agafarà un color marró).
  7. Deixem refredar el pastís.
  8. Elaborem el frosting: Batem el formatge Philadelphia i hi afegim el “sirope de agave”.
  9. Un cop el pastís s’ha refredat, el partim per la meitat i el farcim amb la crema de formatge i el recobrim.
  10. Podem afegir fruits vermells com a topping.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Create your website with WordPress.com
Per començar
%d bloggers like this: