Ingredients:
- 400g de flocs de civada
- 65g en total de llavors de chia, sèsam, pipes de girasol i de carabassa.
- ½ culleradeta de vainilla en pols.

- 100g de “sirope de agave”
- 3 culleradetes d’oli de coco
- 100g d’ametlles naturals
- 100g d’avellanes naturals.
- 5 nous.
- 4 cullerades de xips de cacau pur.
Preparació:
- Preescalfem el forn a 170ºC.
- En un cassó aboquem l’oli de coco un cop es comenci a desfer afegim el “ sirope de agave” i la vainilla, barregem. Al començar a bullir deixem a foc molt baix.
- En un bol barregem els flocs de civada amb la barreja de llavors, les ametlles, avellanes i nous. Hi afegim el contingut del cassó i ho barregem tot.
- Ho aboquem a la safata de forn prèviament forrada amb paper de forn.
- Deixem 20-25 min i anem removent-ho cada 5 min.
- Un cop refredat, afegim els xips de cacau pur i guardem en un pot de vidre (si preferiu podeu afegir fruita seca en comptes de cacau pur).
