Granola amb xips de cacau pur

Ingredients:

  • 400g de flocs de civada
  • 65g en total de llavors de chia, sèsam, pipes de girasol i de carabassa.
  • ½ culleradeta de vainilla en pols.
  • 100g de “sirope de agave”
  • 3 culleradetes d’oli de coco
  • 100g d’ametlles naturals
  • 100g d’avellanes naturals.
  • 5 nous.
  • 4 cullerades de xips de cacau pur.

Preparació:

  1. Preescalfem el forn a 170ºC. 
  2. En un cassó aboquem l’oli de coco un cop es comenci a desfer afegim el “ sirope de agave” i la vainilla, barregem. Al començar a bullir deixem a foc molt baix.
  3. En un bol barregem els flocs de civada amb la barreja de llavors, les ametlles, avellanes i nous. Hi afegim el contingut del cassó i ho barregem tot.
  4. Ho aboquem a la safata de forn prèviament forrada amb paper de forn.
  5. Deixem 20-25 min i anem removent-ho cada 5 min.
  6. Un cop refredat, afegim els xips de cacau pur i guardem en un pot de vidre (si preferiu podeu afegir fruita seca en comptes de cacau pur).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Create your website with WordPress.com
Per començar
A %d bloguers els agrada això: