Design a site like this with WordPress.com
Per començar

Receptes

Cheesecake

Ingredients: 500g Philadelphia25g Idiazabal4 ous200g sucre250ml de crema fraiche25g Maizena Preparació: Preesclafem el forn a 220ºCBarregem els ingredients i els batem fins a obtenir una massa homogènia.Fornegem a 220ºC Durant 40 min.Desmotllar un cop s’hagi refredat.

Guacamole

Ingredients: 1 gra d’all1 ceba200g tomàquet (3 tomàquets mitjans)Suc de mitja llimona1 pessic de sal1 pessic de pebre negre4 alvocats50g d’oli d’oliva verge Preparació: Col·loquem l’all, la ceba, els tomàquets, suc de llimona, sal i pebre en una picadora. Ho triturem i ho reservem.A un plat fondo col·loquem els alvocats i l’oli d’oliva i ho…

Granola amb xips de cacau pur

Ingredients: 400g de flocs de civada65g en total de llavors de chia, sèsam, pipes de girasol i de carabassa.½ culleradeta de vainilla en pols. 100g de “sirope de agave”3 culleradetes d’oli de coco100g d’ametlles naturals100g d’avellanes naturals.5 nous.4 cullerades de xips de cacau pur. Preparació: Preescalfem el forn a 170ºC. En un cassó aboquem l’oli de…

Hamburguesa de llenties

Ingredients: 400g de llenties cuites2 ous2 pastanagues20g de farina d’espelta30g de salsa de soja1 culleradeta de Mostassa de Dijon15g de sèsam15g de flocs de civada1 cullerada d’oli d’oliva Preparació: Preescalfem el forn a 180ºC.En un bol barregem les llenties amb els ous.Tallem les pastanagues i les piquem.Barregem tots els ingredients al mateix bol.Amb l’ajuda d’una…

Colorant vermell natural

Ingredients: 3 RemolatxesAigua de mineralització débilVinagre Preparació: Netegem i pelem les remolatxes, les tallem a daus petits i les col·loquem en un cassó.Afegim aigua (el doble que de remolatxa) i afegim una culleradeta de vinagre (El colorant de la remolatxa és més estable a pH àcid).A foc suau, el deixem fins a que es concentri,…

Red Velvet

Ingredients per base pastís: 120 ml oli d’oliva suau2 ous250g de farina20g de “sirope de agave”225 llet descremada o vegetal1 culleradeta de bicarbonat sòdic1 cullerada de cacau en pols1 culleradeta de llevadura química (Royal)5g de suc de llimona4 cullerades de suc de remolatxa natural. Consell: Al utilitzar suc de remolatxa natural no s’obté un color…

Truita de patates

Ingredients: 4 o 5 ous1 ceba3 o 4 patatesOli d’olivaSal Preparació: Netegem i pelem les patates. Les tallem a quadradets.Escalfem l’oli en una paella (posem un dit d’oli, que ens tapi tot el fons de la paella).Aboquem les patates i ho deixem a foc suau.Passats 15′ hi aboquem la ceba, prèviament tallada ben petita. Cuinem…

Menú Hindú

FALAFEL: Ingredients: 200g cigrons¼ ceba picada½ all picatJulivert½ cullerada de comí1 cullerada de farina1 cullerada d’aiguaPebre i sal Salsa Tahini: 4 cullerades tahiniSuc de mitja llimona1 cullerada d’oli1 cullerada d’aigua freda½ all Preparació: Precalentar el forn a 200ºCPiquem la ceba, l’all i el julivert i ho barregem amb els cigrons prèviament xafats.Fem boles i les…

Banana Bread

Ingredients: 2,5 plàtans madurs.250g de farina (50g farina d’arròs, 50g de farina de Teff i 150g de farina de blat)1 culleradeta de bicarbonat sòdic1 culleradeta de llevadura química (Royal)2 ous 50g de sucre 50g de dàtils sense os120g d’oli d’oliva1 culledada de cacau pur en polsXips de xocolataUn puny de nous pelades. Elaboració Preescalfem el forn a…

Pa de massa mare i cervesa

Avui volem compartir amb vosaltres, una nova recepta que estem fent a casa aquests dies de confinament…Es tracta de la recepta d’un dels aliments més antics de la història de la nostra civilització i que segons diverses troballes, es podria situar, ja en la prehistòria, com a restes quasi sense processar abandonades aprop de campaments…


Segueix el nostre blog

Rep les noves receptes directament a la teva safata d’entrada.

A %d bloguers els agrada això: