Colorant vermell natural

Ingredients:

  • 3 Remolatxes
  • Aigua de mineralització débil
  • Vinagre

Preparació:

  1. Netegem i pelem les remolatxes, les tallem a daus petits i les col·loquem en un cassó.
  2. Afegim aigua (el doble que de remolatxa) i afegim una culleradeta de vinagre (El colorant de la remolatxa és més estable a pH àcid).
  3. A foc suau, el deixem fins a que es concentri, separem el líquid en un got i repetim el procés amb la mateixa remolatxa.
  4. Unim els dos sucs i treiem la remolatxa.
  5. Els tornem a posar a foc suau fins que es concentri més (i abans que es cristalitzi, si es cristalitza una mica es pot afegir més aigua per disoldre’l).
  6. Es pot congelar (cubitos) per poder-ho guardar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Create your website with WordPress.com
Per començar
A %d bloguers els agrada això: